Kringloopwinkel Tubbergen

Kringloopwinkel Tubbergen is een Kringloopwinkel gelegen aan Grotestraat 62 in Tubbergen.

Meer informatie over Kringloopwinkel Tubbergen in Tubbergen

Kringloopbedrijf De Beurs is een organisatie die een actieve rol speelt in de circulaire economie. Ze verzamelen, selecteren, verfraaien en verkopen goederen en kleding om deze een nieuwe duurzame bestemming te geven. Ze bieden ook de service om goederen gratis bij mensen thuis op te halen en kunnen helpen bij het ontruimen van woningen of bedrijfspanden. Daarnaast bieden ze werkervaringsmogelijkheden aan en blazen ze herbruikbare goederen nieuw leven in. Bij Kringloopbedrijf De Beurs kun je altijd iets bijzonders vinden, omdat alles een verhaal heeft. Er wordt ook een positieve ervaring gedeeld van een interieuradviseur die veel geleerd heeft tijdens haar stageperiode bij De Beurs. Kringloop De Beurs vervult daarnaast een belangrijke maatschappelijke rol en heeft het Werkpakt-keurmerk gekregen. Ze hebben vestigingen in Oldenzaal, Denekamp, Tubbergen en Losser.

Wil je weten wat Kringloopwinkel Tubbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloopwinkel Tubbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloopwinkel Tubbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloopwinkel Tubbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Kringloopwinkel Tubbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloopwinkel Tubbergen

Bezoekers bekeken ook