Vintage Kledingboetiek

Vintage Kledingboetiek is een Kringloopwinkel gelegen aan Langeveenseweg 37a in Geesteren.

Meer informatie over Vintage Kledingboetiek in Geesteren

Bij Vintage Kledingboetiek in Geesteren kun je de leukste tweedehandskleding vinden voor dames, heren en kinderen. Het assortiment wisselt dagelijks door nieuwe inbreng, dus er is altijd wel iets unieks te scoren. Naast tweedehands kleding vind je er ook nieuwe kleding tegen betaalbare prijzen. Het kopen van kleding bij Vintage Kledingboetiek draagt bij aan een betere wereld, omdat er geen nieuwe productie nodig is en er geen grondstoffen verspild worden. Daarnaast belandt er niets op de vuilnisbelt en komt er geen CO2 vrij. Dus niet alleen maak je jezelf blij met een unieke en duurzame vondst, maar je draagt ook bij aan een betere wereld. Dus kom gezellig langs bij Vintage Kledingboetiek en ontdek dat het niet nieuw hoeft te zijn om geweldig te zijn.

Wil je weten wat Vintage Kledingboetiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vintage Kledingboetiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vintage Kledingboetiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vintage Kledingboetiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Vintage Kledingboetiek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vintage Kledingboetiek

Bezoekers bekeken ook