De Burgemeester

De Burgemeester is een Eetcafé gelegen aan Grotestraat 58 in Tubbergen.

Meer informatie over De Burgemeester in Tubbergen

Bij Eetcafé De Burgemeester in Tubbergen kun je terecht voor verschillende gelegenheden, zoals trouwen, vieren, vergaderen en catering. Ze bieden ook een weekhap die online te bestellen is. De weekhappen variëren van gerechten zoals wildzwijnwangen gestoofd in bokbier met stampot wortelen tot runder sukade met boerenkoolstamppot en appelcompote. Het adres van De Burgemeester is Grotestraat 60, 7651 CK Tubbergen. Volg hen op Facebook, Twitter en Instagram. 't Oale Roadhoes, waar De Burgemeester onderdeel van is, heeft verschillende zalen voor diverse gelegenheden zoals bruiloften, personeelsfeesten en presentaties. De Raadzaal is geschikt voor diners, buffetten, seminars en vergaderingen. De openingstijden en privacyverklaring zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat De Burgemeester verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Burgemeester of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Burgemeester? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Burgemeester het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar De Burgemeester reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Burgemeester

Bezoekers bekeken ook