Het Bolscher

Het Bolscher is een Eetcafé gelegen aan Denekamperweg 135 in Vasse.

Meer informatie over Het Bolscher in Vasse

Het Bolscher is een gezellig eetcafé met 3 zalen die een nostalgische sfeer uitademen. Ze hebben een uitstekende lunch- en dinerkaart en serveren ook koud getapt bier en koffie met appelgebak. In de zomer kunt u op het terras genieten van het mooie plaatsje Vasse. Ze bieden ook de mogelijkheid om feesten en bijeenkomsten te organiseren, zoals bruiloften, vergaderingen en recepties. Het café heeft een huiselijke en ongedwongen sfeer en het interieur is al meer dan een eeuw hetzelfde. Het toerisme in Vasse is de laatste jaren enorm toegenomen, waardoor Het Bolscher populair is bij vakantiegasten en dagjesmensen. Voor meer informatie over mogelijkheden, prijzen en lokale activiteiten kunt u contact met hen opnemen.

Wil je weten wat Het Bolscher verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Bolscher of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Bolscher? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Bolscher het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Het Bolscher reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Bolscher

Bezoekers bekeken ook