Zalencentrum Spalink

Zalencentrum Spalink is een Restaurant gelegen aan Koelenbeekweg 10 in Geesteren.

Meer informatie over Zalencentrum Spalink in Geesteren

Spalink is een zalencentrum gelegen in het Twentse Geesteren. Ze hebben verschillende grote en kleine zalen, een gezellig café met een restaurant in boerensfeer, en een ruim terras met een buitenbar naast een groot speelveld. Bij Spalink kun je terecht voor borrels, kleine en grote feesten, diners, buffetten, barbecues en diverse activiteiten. Daarnaast bieden ze ook cateringdiensten aan, waarbij je onder andere feestmeubilair, mobiele barren, koelwagens, barbecues en een snackwagen kunt huren. Als je op zoek bent naar een koelwagen, snackwagen of aanhanger, kun je contact opnemen met Spalink.

Wil je weten wat Zalencentrum Spalink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zalencentrum Spalink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zalencentrum Spalink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zalencentrum Spalink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Zalencentrum Spalink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zalencentrum Spalink

Bezoekers bekeken ook