Tubbergen, motorcross langs waterlopen de Markgraven, het Geesters Stroomkanaal en Broekbeek/Eendenbeek

DeTubbergengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Tubbergen, motorcross langs waterlopen de Markgraven, het Geesters Stroomkanaal en Broekbeek/Eendenbeek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Vergunning Keur waterschap Vechtstromen en WaterwetHet dagelijks bestuur van waterschap Vechtstromen heeft positief besloten op de aanvraag van Motorclub De Toerenteller te Fleringen voor een evenement motorcross, georganiseerd door Motorclub de Toerenteller in de gemeente Tubbergen, van 22 oktober 2016 tot en met 23 oktober 2016, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beschermingszone van waterlopen de Markgraven, het Geesters Stroomkanaal en de Broekbeek/Eendenbeek.  BezwaarDe vergunning ligt ter inzage tot 6 weken na bekendmaking. Tegen de vergunning staat voor belanghebbenden de mogelijkheid open om binnen 6 weken een bezwaarschrift in te dienen bij waterschap Vechtstromen, Postbus 5006, 7600 GA te Almelo.  InlichtingenVoor nadere inlichtingen kunt u zich richten tot het team Toetsen en Vergunnen van het waterschap Vechtstromen, tel. 088-2203333.  Almelo, 19 september 2016

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/wsb/2016.

Dit artikel verscheen op deTubbergengids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Tubbergen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deTubbergengids.nl
Redactie deTubbergengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen detubbergen
  2. wsb-2016-7659

Gerelateerde berichten