Wohi.nl

Wohi.nl is een Warenhuis gelegen aan De Steenberg 8 in Geesteren.

Meer informatie over Wohi.nl in Geesteren

Bij deze winkel kun je terecht voor mooi en modern meubilair, leuke en veilige trampolines, en alles wat je nodig hebt voor in huis en op kantoor. Ze hebben bijzettafels, schoenenrekken, kapstokken, prullenbakken en nog veel meer. Ook hebben ze een ruim assortiment aan speelgoed voor baby's en kinderen. Daarnaast zijn er verschillende kortingsacties en bieden ze gratis verzending in Nederland vanaf €75,-. Bestellingen die op werkdagen voor 18:00 uur geplaatst worden, worden de volgende dag al geleverd. Er zijn verschillende verwachte levertijden, afhankelijk van het product. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief en de contactgegevens van het bedrijf zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Wohi.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wohi.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wohi.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wohi.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Wohi.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wohi.nl

Bezoekers bekeken ook