WILD Bijzonder Vissen

WILD Bijzonder Vissen is een Hengelclub gelegen aan Hondenveldsweg 2 in Reutum.

Meer informatie over WILD Bijzonder Vissen in Reutum

In het viswater van Wild bijzonder vissen, midden in de natuur, liggen vijf visvijvers die elke visser uitdagen. Op het zonnige terras of in het sfeervolle restaurant kun je genieten van een hapje, drankje en de prachtige omgeving. Er zijn verschillende vissoorten waar je op kunt vissen, zoals paling en forel, en elke vis vraagt om een andere techniek en levert een eigen strijd op. Naast individueel vissen, kun je ook met familie, vrienden of collega's een spannende viservaring beleven. Daarnaast is Wild bijzonder vissen ook een bijzondere locatie voor feesten en evenementen. De accommodatie is eigentijds en sfeervol, zowel binnen als buiten zijn er faciliteiten om het feest vorm te geven. De openingstijden zijn van 9:00-17:00 uur, behalve op donderdag. Je kunt contact opnemen via het telefoonnummer 0541 - 29 79 28 of via info@wild.nl.

Wil je weten wat WILD Bijzonder Vissen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WILD Bijzonder Vissen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WILD Bijzonder Vissen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WILD Bijzonder Vissen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar WILD Bijzonder Vissen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WILD Bijzonder Vissen

Bezoekers bekeken ook