VV Reutum

VV Reutum is een Sportcomplex gelegen aan Holsmanweg 13 in Reutum.

Meer informatie over VV Reutum in Reutum

Reutum speelde op een nat kunstgrasveld en wilde hun ongeslagen thuisstatus behouden tegen DTC '07. In blessuretijd wist Reutum zelfs de overwinning te behalen, maar eigenlijk kregen ze hiermee te veel. Invaller Mats Holsink werd de held van de dag. Reutum moest vandaag spelen zonder een aantal spelers, terwijl het seizoen voor Jurgen al ten einde was door een blessure. In de eerste helft was Reutum niet gevaarlijk voor het doel van DTC '07 en was DTC '07 feller en scherper. DTC '07 creëerde meerdere kansen, maar Reutum hield stand. In de rust stond het nog 0-0, maar binnen 58 seconden wist DTC '07 het net te vinden. Reutum schakelde daarna een tandje bij en bracht de aanvallers in positie. Uiteindelijk wist Bjorn de gelijkmaker te scoren. Het werd een spannende wedstrijd, maar DTC '07 scoorde uiteindelijk de winnende goal en won met 2-1.

Wil je weten wat VV Reutum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VV Reutum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VV Reutum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VV Reutum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar VV Reutum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.