Vuurwerk Kanjer

Vuurwerk Kanjer is een Vuurwerkwinkel gelegen aan Ootmarsumseweg 289 in Fleringen.

Meer informatie over Vuurwerk Kanjer in Fleringen

De webshop is gesloten en klanten worden doorverwezen naar de winkel in Fleringen. Daar kunnen ze tot 31 december 18:00 terecht voor aankopen. Er wordt een kleurvolle jaarwisseling gewenst. Er worden verschillende soorten vuurwerk aangeboden, waaronder de Colorful City, een 100 shots kleurvolle compound van Pangu. Daarnaast is er een overzicht van jeugdvuurwerk, wondertollen, crackling balls, thunderkings, compounds, cakeboxen, cakes en fonteinen. Verschillende merken worden verkocht, zoals Pangu Vuurwerk, Wolff Vuurwerk, Rubro, Magnum (Broekhoff), Bonfireworks, Evolution Fireworks, Vuurwerkmania en Pyro Specials. De winkelinformatie en openingstijden zijn ook beschikbaar.

Wil je weten wat Vuurwerk Kanjer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vuurwerk Kanjer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vuurwerk Kanjer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vuurwerk Kanjer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Vuurwerk Kanjer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vuurwerk Kanjer

Bezoekers bekeken ook