Voordeelstoffen.nl - Meubelstoffen

Voordeelstoffen.nl - Meubelstoffen is een Stofferingszaak gelegen aan Ootmarsumseweg 362 in Reutum.

Meer informatie over Voordeelstoffen.nl - Meubelstoffen in Reutum

Martin Stevelink is een ervaren meubelstoffeerder die al bijna 25 jaar actief is in het vak. In 1998 opende hij zijn eigen meubelstoffeerderij in Reutum, waar hij gespecialiseerd is in het stofferen van verschillende soorten stoffen, waaronder echt leder, hoogwaardig skai leer en kunstleer. Om efficiënter en preciezer te kunnen werken, heeft hij in 2015 geïnvesteerd in een geavanceerde CNC machine, waarmee stoffen automatisch worden uitgesneden. Naast zijn stoffeerwerk is Martin ook een webwinkel gestart genaamd Voordeelstoffen.nl, waar hij een breed assortiment aan meubelstoffen en kunstleer aanbiedt voor scherpe prijzen. Het aanbod bestaat onder andere uit velours stoffen, fournituren en lederen accessoires. Martin staat bekend om zijn kwaliteit en service en biedt technische ondersteuning aan klanten. Het is mogelijk om advies te krijgen van Martin zelf, die al 25 jaar ervaring heeft in het vak. Het is belangrijk om op te letten bij het bestellen van kunstleer, omdat er grote kwaliteitsverschillen zijn. Bij Voordeelstoffen.nl worden alleen hoge kwaliteit kunstleer en skai leer verkocht, die stevig zijn en lang meegaan zonder slijtage te vertonen.

Wil je weten wat Voordeelstoffen.nl - Meubelstoffen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voordeelstoffen.nl - Meubelstoffen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voordeelstoffen.nl - Meubelstoffen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voordeelstoffen.nl - Meubelstoffen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Voordeelstoffen.nl - Meubelstoffen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voordeelstoffen.nl – Meubelstoffen

Bezoekers bekeken ook