VOLEA padel

VOLEA padel is een Sportcomplex gelegen aan Pastoor Bloemenstraat 1 in Tubbergen.

Meer informatie over VOLEA padel in Tubbergen

Welkom bij VOLEA, waar je kunt genieten van indoor padelbanen in Tubbergen. Je kunt onze banen online boeken, zeven dagen per week van 7:00 tot 23:00 uur, zodat je altijd op een geschikt moment kunt spelen. Padelrackets en ballen zijn te huur, dus iedereen kan komen padellen. Onze locatie is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, dus of je nu net begint of een ervaren speler bent, bij ons ben je aan het juiste adres. Voorafgaand aan het spel kun je genieten van een kop koffie of thee in onze 'self service hoek', of na afloop van een fanatiek potje padel kun je genieten van een drankje. Reserveer nu je baan en ervaar het zelf! Daarnaast biedt VOLEA ook arrangementen voor bedrijven en groepen, zoals personeelsfeesten, teambuilding, vrijgezellendagen en relatiedagen. Neem contact met ons op en wij zorgen voor een onvergetelijke dag voor jouw bedrijf of vriendengroep.

Wil je weten wat VOLEA padel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VOLEA padel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VOLEA padel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VOLEA padel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar VOLEA padel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VOLEA padel

Bezoekers bekeken ook