Vinylparadijs

Vinylparadijs is een Platenwinkel gelegen aan Langeveenseweg 21 in Geesteren.

Meer informatie over Vinylparadijs in Geesteren

Op zaterdag 21 oktober komt Wouter Bessels naar het Vinylparadijs voor een signeersessie van zijn boek "Plaat voor je kop". Op donderdagavond 19 oktober wordt er een release party georganiseerd voor het nieuwe album van de Rolling Stones, dat op 20 oktober uitkomt. Op 9 en 10 september is er een evenement genaamd "12 inch mania" in het Vinylparadijs, waar een nieuw assortiment maxi singles te vinden zal zijn. Vinyl Paradijs is verkozen tot de beste platenwinkel van de Benelux en biedt ook de mogelijkheid om vinyl platen te verkopen. Ze hebben een ruim aanbod aan vinylplaten en LP's en zijn gespecialiseerd in kwalitatieve nieuwe en gebruikte vinylplaten. Het adres van de winkel is Langeveenseweg 21, Geesteren. Je kunt contact opnemen met Vinylparadijs via telefoonnummer 0546 - 64 87 56.

Wil je weten wat Vinylparadijs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vinylparadijs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vinylparadijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vinylparadijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Vinylparadijs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vinylparadijs

Bezoekers bekeken ook