Vakantiewoningen Erve Scholten

Vakantiewoningen Erve Scholten is een Vakantieboerderij gelegen aan Hooidijk 49 in Hezingen.

Meer informatie over Vakantiewoningen Erve Scholten in Hezingen

Ga er op uit en geniet van de natuur bij Erve Scholten, waar je direct een accommodatie kunt boeken. Een van de accommodaties is 't Scholtenhoes, een uniek project dat gebouwd is op een mooie locatie op het erf. Hoewel het een nieuw gebouw is, heeft het de sfeer en allure van een eeuwenoud gebouw, met oude eiken houten gebinten, dakpannen en stenen. Een andere accommodatie is De Schaapskooi, waar je je terug in de vorige eeuw waant maar toch van alle moderne gemakken voorzien bent. In de omgeving van Erve Scholten zijn veel dingen te doen, zoals genieten van de natuur, actief bezig zijn, uitstapjes maken met de kinderen, de streek verkennen of simpelweg genieten van de rust. Neem contact op met Erve Scholten voor meer informatie.

Wil je weten wat Vakantiewoningen Erve Scholten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakantiewoningen Erve Scholten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakantiewoningen Erve Scholten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakantiewoningen Erve Scholten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Vakantiewoningen Erve Scholten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakantiewoningen Erve Scholten

Bezoekers bekeken ook