Uwslageraanhuis

Uwslageraanhuis is een Slagerij gelegen aan Johannes van Lochemstraat 12 in Albergen.

Meer informatie over Uwslageraanhuis in Albergen

Er zijn geen producten in de winkelwagen geplaatst. De eigenaar van de slagerij heeft een slagers vakopleiding afgerond en heeft ervaring opgedaan bij verschillende slagerijen voordat hij in 2009 zijn eigen bedrijf begon. Hij bezocht met een marktwagen verschillende weekmarkten en verzorgde catering, barbecues en hapjes vanuit Borne. In 2014 opende hij ook een winkel in Albergen. In deze nieuwe locatie heeft hij een goed uitgeruste slagerij waar ze hun eigen vleeswaren, salades en sauzen maken. De slagerij heeft ook een eigen rokerij en worstmakerij waar ambachtelijke vleeswaren worden geproduceerd. Het deskundige team staat klaar om persoonlijk advies te geven en vragen over speciale dieetwensen te beantwoorden.

Wil je weten wat Uwslageraanhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Uwslageraanhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Uwslageraanhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Uwslageraanhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Uwslageraanhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Uwslageraanhuis

Bezoekers bekeken ook