Twente Multimedia B.V.

Twente Multimedia B.V. is een Grafisch ontwerp gelegen aan Boskamp, Boskampstraat 31 in Tubbergen.

Meer informatie over Twente Multimedia B.V. in Tubbergen

Lucas IT is al meer dan 18 jaar een belangrijke speler in de IT-sector in Twente. Met meer dan 30 medewerkers bieden ze een breed scala aan diensten, waaronder automatisering, cloud computing, beveiliging, internet, telecom, audiovisuele oplossingen en printing. Ze werken in verschillende branches, zoals zorg, bouw, detailhandel, automotive en onderwijs. Lucas IT is gespecialiseerd in cloud computing, waarbij klanten via internet toegang hebben tot hun bureaublad en applicaties zonder deze zelf aan te schaffen of te onderhouden. Ze bieden ook beveiligingsoplossingen, automatisering en netwerkbeheer, mobiliteitsoplossingen, internet en hosting, en audiovisuele oplossingen. Kortom, Lucas IT is een betrouwbare partner voor alles op het gebied van IT.

Wil je weten wat Twente Multimedia B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Twente Multimedia B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Twente Multimedia B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Twente Multimedia B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Twente Multimedia B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Twente Multimedia B.V.

Bezoekers bekeken ook