Twencehair

Twencehair is een Kapper gelegen aan Dorpsstraat 33 in Geesteren.

Meer informatie over Twencehair in Geesteren

Bij de haarsalon in Twente staat beleving, vakmanschap, creativiteit en vernieuwing centraal. De kapsters zijn technisch vaardig en hebben persoonlijke aandacht voor hun klanten. Ze zijn geïnteresseerd in de hele lifestyle van de klant en geven advies dat volledig op de persoon is afgestemd. Er wordt de tijd genomen om samen te kijken welke coupe, haarkleur en styling het beste bij de klant past. Daarnaast zijn veel van de topproducten uit de salon online verkrijgbaar en worden regelmatig updates gegeven via social media en een blog.

Wil je weten wat Twencehair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Twencehair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Twencehair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Twencehair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Twencehair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Twencehair

Bezoekers bekeken ook