Tweka

Tweka is een Badmodewinkel gelegen aan Langeveenseweg 55 in Geesteren.

Meer informatie over Tweka in Geesteren

Tweka, een bekend merk van zwemgoed, heeft besloten om een nieuwe naam aan te nemen. Het zwemgoed blijft hetzelfde, maar heet nu 'ten Cate swim'. Het zwemgoed is chloorbestendig en corrigerend, waardoor je je vrouwelijk en zelfverzekerd voelt. Benieuwd naar de nieuwe collectie? Neem een kijkje op de website. Er zijn verschillende designs beschikbaar, zoals Jungle leaves green, Graphic lines, Sporty stripes, Zebra black, Scratch green, en Current blue. Voor meer informatie kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief of contact opnemen met de klantenservice.

Wil je weten wat Tweka verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tweka of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tweka? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tweka het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Tweka reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tweka

Bezoekers bekeken ook