Tubbergen

Tubbergen is een Schoonheidssalon gelegen aan Almeloseweg 7 in Tubbergen.

Meer informatie over Tubbergen in Tubbergen

By Joans is een salon die gespecialiseerd is in nagels en make-up. Ze bieden klassieke manicures aan waarbij ze de nagels vijlen en verzorgen, gevolgd door het aanbrengen van een semi-permanente nagellak. Daarnaast bieden ze ook make-up workshops en visagie aan. Ze maken gebruik van het merk Mineralissima, dat dierproefvrij is en geschikt is voor alle huidtypes. Tijdens de workshops leer je werken met de natuurlijke make-up van Mineralissima. Verder bieden ze ook arrangementen aan, zoals bruidsmake-up en nagelbehandelingen. Je kunt contact met ze opnemen via telefoon of WhatsApp. By Joans is het leukste en beste adres voor nagels, visagie, make-up en workshops.

Wil je weten wat Tubbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tubbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tubbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tubbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Tubbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tubbergen

Bezoekers bekeken ook