The Old School Barbershop Michael

The Old School Barbershop Michael is een Kapper gelegen aan Grotestraat 87 in Tubbergen.

Meer informatie over The Old School Barbershop Michael in Tubbergen

Oldschool Barbershop Michael is een traditionele barbershop waar je terecht kunt voor knippen en scheren. Het bijzondere aan deze barbershop is dat je er zonder afspraak terecht kunt. De openingstijden zijn niet specifiek genoemd, maar je kunt er in ieder geval terecht voor knippen en baardverzorging. Daarnaast bieden ze ook extra services aan, zoals het trimmen van wenkbrauwen. Je kunt contact opnemen met de barbershop via social media of telefonisch. Het adres wordt niet genoemd, maar daar kun je waarschijnlijk wel achter komen via de contactgegevens.

Wil je weten wat The Old School Barbershop Michael verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Old School Barbershop Michael of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Old School Barbershop Michael? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Old School Barbershop Michael het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar The Old School Barbershop Michael reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Old School Barbershop Michael

Bezoekers bekeken ook