ten Cate

ten Cate is een Ondergoedwinkel gelegen aan Langeveenseweg 55 in Geesteren.

Meer informatie over ten Cate in Geesteren

Een groot deel van de collectie van ten Cate is gemaakt van biologisch katoen, wat zorgt voor een duurzamere collectie. Ondanks deze duurzaamheid is de kwaliteit van de kleding hoogwaardig, zoals je van ten Cate gewend bent. Dit is goed nieuws voor de klanten van ten Cate, omdat zij nu kunnen genieten van mode die niet alleen mooi is, maar ook rekening houdt met het milieu. Het gebruik van biologisch katoen is een stap in de goede richting voor ten Cate en laat zien dat het merk begaan is met duurzaamheid. Klanten kunnen nu met een gerust hart genieten van de kleding van ten Cate, wetende dat ze een bewuste keuze maken voor het milieu.

Wil je weten wat ten Cate verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ten Cate of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ten Cate? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ten Cate het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar ten Cate reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ten Cate

Bezoekers bekeken ook