Tasche Staalbouw

Tasche Staalbouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Van Koersveldweg 6 in Albergen.

Meer informatie over Tasche Staalbouw in Albergen

Wij zijn gespecialiseerd in staalconstructie, van ontwerp tot montage. Onze aanpak is innovatief, flexibel en wij werken met korte lijnen. Of het nu gaat om bedrijfshallen of woningbouw, wij hebben ervaring in verschillende projecten. Enkele van onze projecten zijn het Thais Paviljoen op de Floriade, RR Schoonmaak, MK Houtbouw, ISA School, Bistro De Kruidentuin en Reobijn. Wij zijn ijzersterk in staal en hebben ervaren Tekla tekenaars in dienst. Uw droom is onze uitdaging en wij streven naar het leveren van hoogwaardige staalconstructies. Bekijk ons nieuws en actualiteiten op onze website en neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil je weten wat Tasche Staalbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tasche Staalbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tasche Staalbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tasche Staalbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Tasche Staalbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tasche Staalbouw

Bezoekers bekeken ook