Tandarts Nijhuis

Tandarts Nijhuis is een Tandarts gelegen aan De Marke 2 in Geesteren.

Meer informatie over Tandarts Nijhuis in Geesteren

Tandartspraktijk Geesteren is een dorpspraktijk die mondzorg biedt aan het hele gezin, inclusief ouderen met een gebitsprothese. Ze bieden een compleet pakket mondzorg, waaronder periodieke controles, het vullen van gaatjes, het plaatsen van kronen en implantaten, enzovoort. Hoogwaardige tandheelkunde is erg belangrijk voor hen, waarbij persoonlijke aandacht en service voorop staan. Tandarts Nijhuis is de eigenaar van de praktijk en heeft deze in 2017 overgenomen. De praktijk is de afgelopen 5 jaar vernieuwd om een frisse en moderne uitstraling te krijgen. Ze hebben openingstijden van maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 8:00 tot 12:00 uur. Afspraken kunnen worden gemaakt via telefoonnummer 0546 63 11 02.

Wil je weten wat Tandarts Nijhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandarts Nijhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandarts Nijhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandarts Nijhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Tandarts Nijhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandarts Nijhuis

Bezoekers bekeken ook