t Wilghuuske

t Wilghuuske is een Kledingwinkel gelegen aan Ootmarsumseweg 278 in Fleringen.

Meer informatie over t Wilghuuske in Fleringen

t Wilghuuske is een tweedehands kledingwinkel in Fleringen die gebruikte kleding inneemt en verkoopt. De winkel is opgericht door Ingrid Mollink, die naast het huishouden en het helpen op de boerderij iets anders wilde doen. Het begon klein in een afgetimmerde schuur, maar is inmiddels uitgegroeid tot een ruime winkel. Mensen kunnen hun gebruikte kleding brengen naar 't Wilghuuske, waar het verkocht wordt. De opbrengst gaat naar het goede doel. Er is een wachtlijst voor nieuwe inbrengers, waarvan per 1 juni weer 30 mensen een plekje hebben gekregen. Er zijn echter nog steeds mensen op de wachtlijst die moeten wachten. Inbrengers kunnen hun spullen voor het komende winterseizoen vanaf 1 juni brengen. Als er iets verkocht wordt, kan de inbrenger langskomen tijdens openingstijden om de opbrengst contant uitbetaald te krijgen of via de bank overgemaakt te krijgen. Er gelden regels voor het retourneren van kleding, afhankelijk van de aankoop- of opzichtdatum. Het nieuwe seizoen begint op 5 september en tijdens de zomervakantie is de winkel 6 weken gesloten. De contactgegevens van 't Wilghuuske zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat t Wilghuuske verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Wilghuuske of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Wilghuuske? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Wilghuuske het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar t Wilghuuske reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Wilghuuske

Bezoekers bekeken ook