T.C. Models

T.C. Models is een Modelbouwwinkel gelegen aan Bruno van Ommenstraat 29 in Tubbergen.

Meer informatie over T.C. Models in Tubbergen

CMC Models heeft verschillende aankondigingen gedaan over nieuwe modellen die in 2023 zullen worden uitgebracht, waaronder verschillende versies van de Porsche 904 en misschien ook de Ferrari 250 LM Le Mans. Klanten kunnen deze modellen nu alvast bestellen zonder verplichtingen. Daarnaast heeft CMC aangekondigd dat alle Limited Edition-modellen zijn uitverkocht en alleen nog beschikbaar zijn voor de nieuwe prijs op de prijslijst. Het model M-246, de Uhlenhaut met figuur, is al uitverkocht, maar er wordt gespeculeerd over een mogelijke tweede versie. Er zijn ook nieuwe modellen aangekondigd voor 2022, waaronder drie nieuwe versies van de Ferrari 275 GTB/C en vijf versies van de Mercedes Uhlenhaut. Er is ook een speciale aanbieding met extra korting op modellen die op voorraad zijn. Het pre-order periode is verlengd tot 9 februari en klanten worden aangemoedigd om hun bestellingen zo snel mogelijk te plaatsen om de lagere pre-order prijs te krijgen. Er worden verschillende evenementen gepland waar CMC aanwezig zal zijn.

Wil je weten wat T.C. Models verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van T.C. Models of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij T.C. Models? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je T.C. Models het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar T.C. Models reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. T.C. Models

Bezoekers bekeken ook