SVR Camping Klein Baasdam

SVR Camping Klein Baasdam is een Kampeerterrein gelegen aan Reutummerweg 48, 48a in Tubbergen.

Meer informatie over SVR Camping Klein Baasdam in Tubbergen

Het kampeerseizoen van 2023 was erg gezellig, maar de camping is tot 1 april 2024 gesloten. Je kunt wel alvast een kijkje nemen voor volgend jaar, maar het sanitairgebouw is gesloten. De eigenaren nemen nu even privétijd en zijn alleen bereikbaar via e-mail, er kan geen huisbezoek worden afgelegd. Vanaf 2023 is de camping autovrij, behalve bij aankomst en vertrek. Er zijn bolderkarren beschikbaar om bijvoorbeeld boodschappen te vervoeren. Alleen op de plaatsen 28 t/m 34 mogen auto's bij droog weer op het veld staan. Het adres van de camping is Reutummerweg 48a, 7651 KL Tubbergen.

Wil je weten wat SVR Camping Klein Baasdam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SVR Camping Klein Baasdam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SVR Camping Klein Baasdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SVR Camping Klein Baasdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar SVR Camping Klein Baasdam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SVR Camping Klein Baasdam

Bezoekers bekeken ook