SVR Camping ‘Bats Jan’

SVR Camping ‘Bats Jan’ is een Kampeerterrein gelegen aan Binnenveldsweg 37 in Tubbergen.

Meer informatie over SVR Camping ‘Bats Jan’ in Tubbergen

Op SVR Camping Bats Jan kun je genieten van de natuur en het vrije uitzicht op de kampeerplaats. De camping biedt veel privacy en heeft mooie natuurgebieden in de omgeving, met onder andere waterbronnen, watermolens en grafheuvels. Voor wandelaars en fietsers zijn er tal van mogelijkheden met netwerken van wandel- en fietspaden. Kampeerders zijn enthousiast over de camping en prijzen de eigenaren en beheerders, het mooie sanitair en de afwasruimte. Er is een nieuw toiletgebouw met invalide toilet en douche. De camping ligt midden in de prachtige Twentse natuur en vlakbij het gezellige Tubbergen. Het is een aanrader voor mensen die een kleinschalige camping zoeken waar het bourgondische leven op nummer 1 staat. De camping heeft ruime staanplaatsen en is onderdeel van een landgoed met vele wandelmogelijkheden. Het adres van de camping is Binnenveldsweg 37, 7651 KR Tubbergen. Voor meer informatie of om direct te boeken, kun je contact opnemen via 06 - 20261646 of info@batsjan.nl.

Wil je weten wat SVR Camping ‘Bats Jan’ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SVR Camping ‘Bats Jan’ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SVR Camping ‘Bats Jan’? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SVR Camping ‘Bats Jan’ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar SVR Camping ‘Bats Jan’ reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SVR Camping ‘Bats Jan’

Bezoekers bekeken ook