Sushi Tubbergen

Sushi Tubbergen is een Restaurant gelegen aan Waldeckstraat 17 in Tubbergen.

Meer informatie over Sushi Tubbergen in Tubbergen

De website van Sushi Tubbergen is op dit moment gesloten. Ze bieden verschillende soorten Poké Bowls aan, zoals de Garnaal, Kip, Zalm, Biefstuk, Surimi, Veggie, Vegan, Tamago en Carpaccio Poké Bowl. Daarnaast hebben ze ook een SALE met verschillende boxen, zoals De Lekkere Box, Grote Honger Box en de Mini Exclusieve Box. Verder bieden ze ook Nigiri, Maki, Rolls en Specials aan. Er zijn verschillende boxen beschikbaar, zoals de Maki Box, Nigiri Box, Mini Exclusieve Box, Favourite Box Small, Triple Kip Special Box, Zwangerschap Box, Luxe Box, Tasty Salmon Deluxe Box en de Favourite Box Big.

Wil je weten wat Sushi Tubbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sushi Tubbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sushi Tubbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sushi Tubbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Sushi Tubbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sushi Tubbergen

Bezoekers bekeken ook