Studio Vasse

Studio Vasse is een Schoonheidssalon gelegen aan De Steenbrei 18 in Vasse.

Meer informatie over Studio Vasse in Vasse

Studio Vasse is een professionele schoonheidssalon in Vasse, opgericht door Annemiek Bruins in 2008. Annemiek is sinds 1990 gediplomeerd schoonheidsspecialiste. In de salon kunt u terecht voor verschillende behandelingen op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken, kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0541-296832 of het contactformulier op de website. De salon is eigendom van Studio Vasse en het ontwerp en de ontwikkeling van de website zijn verzorgd door MOTA leerwerktrajecten. Het copyright van Studio Vasse ligt bij hen.

Wil je weten wat Studio Vasse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Vasse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Vasse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Vasse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Studio Vasse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Vasse

Bezoekers bekeken ook