Studio Sport Tubbergen

Studio Sport Tubbergen is een Sportcomplex gelegen aan De Haar, Haarweg 15 in Tubbergen.

Meer informatie over Studio Sport Tubbergen in Tubbergen

Studio-Sport Tubbergen is een sportschool die iedereen, ongeacht leeftijd, verwelkomt. Ze hechten veel waarde aan een gezond en sportief leven. De sportschool biedt verschillende faciliteiten, zoals fitness met trainingsschema's, BenFit voedingsbegeleiding, succesplannen en personal training. Daarnaast zijn er groepslessen beschikbaar, zowel live als virtueel. Studio-Sport Tubbergen biedt ook body-analyses aan, zoals de Tanita lichaamsanalyse, bloedtesten, conditietesten en testtrainingen. Mensen kunnen lid worden en tarieven aanvragen, en er is ook de mogelijkheid om een proefles te volgen. Daarnaast blijft de sportschool op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en biedt nieuwsupdates, zoals een verbouwing van het krachthonk en nieuwe groepslessen. Studio-Sport Tubbergen is ook een PostNL Afhaalpunt+. De sportschool biedt ook een gratis Fit-Test aan om te zien hoe het lichaam ervoor staat. Er zijn verschillende lessen beschikbaar, zoals buikspierkwartier, XCO, RPM, functional training, bokszaktraining, Body Step, BodyPump en Pilates. Daarnaast bieden ze het BenFit lifestyle programma aan om gezond af te vallen, waarbij mensen wekelijks gesprekken hebben met een coach en voedingslijsten krijgen op basis van hun caloriebehoefte. De openingstijden en contactinformatie van Studio-Sport Tubbergen worden ook vermeld.

Wil je weten wat Studio Sport Tubbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Sport Tubbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Sport Tubbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Sport Tubbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Studio Sport Tubbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Sport Tubbergen

Bezoekers bekeken ook