Gemeente Dinkelland/Tubbergen - Ontwerp-bestemmingsplan “BUITENGEBIED, SATERSLOSTRAAT 22 SAASVELD”

DeTubbergengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Dinkelland/Tubbergen - Ontwerp-bestemmingsplan “BUITENGEBIED, SATERSLOSTRAAT 22 SAASVELD”.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat ter inzage ligt:-het ontwerp-bestemmingsplan “Buitengebied, Saterslostraat 22 Saasveld”.Het ontwerp-bestemmingsplan maakt de ontwikkeling van een productiegerichte paardenhouderij met bijbehorende bedrijfswoning met inwoning mogelijkTer inzageHet papieren exemplaar van het ontwerp-bestemmingsplan ligt met ingang van 16 december 2016 tot en met 26 januari 2017 voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis. U kunt het ontwerp-bestemmingsplan digitaal inzien op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl -> een plan bekijken -> bestemmingsplannen -> ID -> type dan: NL.IMRO.BUIBPSATERSLOSTR22-0301. De directe link hiernaar is:http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen_p?planidn=NL.IMRO.1774.BUIBPSATERSLOSTR22-0301. Het plan is eveneens digitaal in te zien via de gemeentelijke website https://www.dinkelland.nl/ruimtelijke-plannen.ZienswijzeTijdens bovengenoemde termijn van ter inzage legging kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, postbus 11, 7590 AA Denekamp en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend dan wel per post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen bovengenoemde termijn indienen nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met FORMTEXT naam van de afdeling Maatschappelijke Effecten via het telefoonnummer 0541-854100.Burgemeester en wethouders voornoemd

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2016.

Dit artikel verscheen op deTubbergengids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Tubbergen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deTubbergengids.nl
Redactie deTubbergengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen detubbergen
  2. stcrt-2016-69687

Gerelateerde berichten