Gemeente Tubbergen - Ontwerp-bestemmingsplan “Albergen, Ootmarsumseweg 188”

DeTubbergengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Tubbergen - Ontwerp-bestemmingsplan “Albergen, Ootmarsumseweg 188”.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Tubbergen maken bekend dat het volgende ontwerp-bestemmingsplan ter inzage ligt: - het ontwerp-bestemmingsplan “Albergen, Ootmarsumseweg 188”. Het ontwerp-bestemmingsplan heeft tot doel om een uitbreiding van het ter plekke gevestigde bouwbedrijf mogelijk te maken. Ter inzage Het papieren exemplaar van het ontwerp-bestemmingsplan ligt met ingang van 10 februari 2016 tot en met 22 maart 2016 voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis. U kunt het ontwerp-bestemmingsplan digitaal inzien op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl -> een plan bekijken -> bestemmingsplannen -> ID -> type dan: NL.IMRO.0183.1306143-ow01. Het plan is eveneens digitaal in te zien via de gemeentelijke website https://www.tubbergen.nl/ruimtelijke-plannen. Zienswijze Tijdens bovengenoemde termijn van ter inzage legging kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, postbus 30, 7650 AA Tubbergen en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend dan wel per post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen bovengenoemde termijn indienen nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met de heer Prins van de afdeling Maatschappelijke Effecten via het telefoonnummer 0546-628000.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2016.

Dit artikel verscheen op deTubbergengids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Tubbergen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deTubbergengids.nl
Redactie deTubbergengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen detubbergen
  2. stcrt-2016-6636

Gerelateerde berichten