Gemeente Tubbergen - Ontwerpbestemmingsplan “Tubbergen, Amaliahof” (Julianastraat 31)

DeTubbergengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Tubbergen - Ontwerpbestemmingsplan “Tubbergen, Amaliahof” (Julianastraat 31).

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Tubbergen maken bekend dat ter inzage ligt:-het ontwerpbestemmingsplan “Tubbergen, Amaliahof”, Julianastraat 31.Het ontwerpbestemmingsplan heeft tot doel de realisatie van 6 woningen mogelijk te maken terplaatse van de bestaande woning aan de Julianastraat 31 in Tubbergen.Ter inzageHet papieren exemplaar van het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 31 augustus 2016 tot en met 11 oktober 2016 voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis. U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal inzien op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl -> een plan bekijken -> bestemmingsplannen -> ID -> type dan:NL.IMRO.0183.150988-ow01. Het plan is eveneens digitaal in te zien via de gemeentelijke website https://www.tubbergen.nl/ruimtelijke-plannen. ZienswijzeTijdens bovengenoemde termijn van ter inzage legging kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, postbus 30, 7650 AA Tubbergen en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend dan wel per post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen bovengenoemde termijn indienen nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met de heer M. Proper van de afdeling Maatschappelijke Effecten via het telefoonnummer 0546-628000.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2016.

Dit artikel verscheen op deTubbergengids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Tubbergen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deTubbergengids.nl
Redactie deTubbergengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen detubbergen
  2. stcrt-2016-46283

Gerelateerde berichten