Sonja Oude Smeijers Fotografie

Sonja Oude Smeijers Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Oldenzaalseweg 172 in Reutum.

Meer informatie over Sonja Oude Smeijers Fotografie in Reutum

De Vechtschool is een plek waar je meta-vaardigheden leert die handig zijn in elke vorm van sociale interactie. Dit omvat vaardigheden zoals stressbestendigheid, wilskracht, zelfverdediging en weerbaarheid. De school leert je ook hoe je doelen kunt stellen, je kunt concentreren en de juiste acties kunt ondernemen. Ze leren je om bewust te zijn van de situatie en het volledige plaatje te zien, zodat je de juiste beslissingen kunt nemen. De trainingen zijn gebaseerd op de Historische Europese Krijgskunst en worden aangevuld met moderne wetenschap. Daarnaast biedt De Vechtschool ook specifieke trainingen aan die zich richten op de meta-vaardigheden. Zowel particulieren als bedrijven en organisaties kunnen deelnemen aan de trainingen, en op de website kun je precies vinden wat elke training inhoudt, hoeveel tijd het kost en wat de kosten zijn. Daarnaast wordt er ook uitgelegd wat het verschil is tussen de trainingen voor individuen en die voor bedrijven.

Wil je weten wat Sonja Oude Smeijers Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sonja Oude Smeijers Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sonja Oude Smeijers Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sonja Oude Smeijers Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Sonja Oude Smeijers Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sonja Oude Smeijers Fotografie

Bezoekers bekeken ook