Sodiak Horsetrucks

Sodiak Horsetrucks is een Verkoper van paardentrailers gelegen aan Delmaweg 7A in Geesteren.

Meer informatie over Sodiak Horsetrucks in Geesteren

Sodiak Horsetrucks heeft te maken met beperkte leveringsmogelijkheden naar het buitenland door de huidige crisis. Ondanks deze moeilijkheden hebben ze een aantal nieuwe Sodiak Nubia Horsetrucks die wachten om aan klanten te worden geleverd. Ze hebben besloten om deze vrachtwagens op een unieke locatie te fotograferen. Een Sodiak paardenvrachtwagen is geschikt voor twee paarden en kan worden bestuurd met een rijbewijs B. Naast standaardmodellen biedt Sodiak ook op maat gemaakte paardenvrachtwagens aan. Ze bouwen deze vrachtwagens op basis van een kaal Renault Master chassis, zodat klanten hun wensen kunnen laten meenemen in het bouwproces. Sodiak heeft ook tweedehands paardenvrachtwagens en paardentrailers beschikbaar en biedt de mogelijkheid om oude voertuigen in te ruilen bij aanschaf van een nieuwe Sodiak vrachtwagen of trailer. Ze hebben een showroom in Geesteren en zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, en op zaterdag op afspraak.

Wil je weten wat Sodiak Horsetrucks verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sodiak Horsetrucks of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sodiak Horsetrucks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sodiak Horsetrucks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Sodiak Horsetrucks reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sodiak Horsetrucks

Bezoekers bekeken ook