Slagerij Hemmer

Slagerij Hemmer is een Slagerij gelegen aan Dorpsstraat 58 in Geesteren.

Meer informatie over Slagerij Hemmer in Geesteren

Bij Slagerij Hemmer kun je terecht voor ambachtelijk en vers vlees. Ze bieden een breed scala aan producten, waarvan de meest bestelde producten zijn: barbecue, varkensvlees, tapasplanken en rollades. Het varkensvlees komt van varkens die de ruimte hebben om te spelen, te rusten en te wroeten in de stal. De tapasplanken zijn gevuld met diverse heerlijke hapjes. Het rundvlees is afkomstig van de Gildehoeve en is mals, zacht en heeft veel smaak. Naast kogelbiefstuk en rundergehakt biedt Slagerij Hemmer ook heerlijk stoofvlees aan. Bestellen kan gemakkelijk via hun webshop. Slagerij Hemmer staat garant voor kwaliteit en vakmanschap als het gaat om lekker eten.

Wil je weten wat Slagerij Hemmer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Hemmer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Hemmer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Hemmer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Slagerij Hemmer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Hemmer

Bezoekers bekeken ook