Schoonheidssalon Jij & Ik skincare Schoonheidsspecialiste en Pedicure Tubbergen

Schoonheidssalon Jij & Ik skincare Schoonheidsspecialiste en Pedicure Tubbergen is een Schoonheidssalon gelegen aan Havezatestraat 19 in Tubbergen.

Meer informatie over Schoonheidssalon Jij & Ik skincare Schoonheidsspecialiste en Pedicure Tubbergen in Tubbergen

Jij & Ik skincare is een schoonheidssalon die gespecialiseerd is in huidverbetering en ontspannende gezichtsbehandelingen. Bij deze salon kun je volledig ontspannen en jezelf onderdompelen in een andere wereld. Ze bieden behandelingen aan voor huidverbetering, zoals Hifu, Lipo Hifu en Oxygeneo. Daarnaast kun je hier terecht voor specialistische behandelingen zoals rosacea en couperose behandelingen, acne behandelingen en anti-aging behandelingen. Ook bieden ze diverse massages en peelingen aan. Je kunt altijd langskomen voor een gratis adviesgesprek. Daarnaast is Jij & Ik skincare lid van de branch organisatie voor schoonheidsspecialisten ANBOS. Als je iemand wilt verwennen, kun je bij deze salon ook een cadeaubon kopen die gebruikt kan worden voor verschillende schoonheids- en huidverbeteringsproducten. De openingstijden van de salon zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Jij & Ik skincare Schoonheidsspecialiste en Pedicure Tubbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Jij & Ik skincare Schoonheidsspecialiste en Pedicure Tubbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Jij & Ik skincare Schoonheidsspecialiste en Pedicure Tubbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Jij & Ik skincare Schoonheidsspecialiste en Pedicure Tubbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Schoonheidssalon Jij & Ik skincare Schoonheidsspecialiste en Pedicure Tubbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Jij & Ik skincare Schoonheidsspecialiste en Pedicure Tubbergen

Bezoekers bekeken ook