Schildersbedrijf Hemmer

Schildersbedrijf Hemmer is een Schilder gelegen aan Dorpsstraat 15 in Geesteren.

Meer informatie over Schildersbedrijf Hemmer in Geesteren

Op deze website wordt informatie gegeven over een schildersbedrijf en de diensten die zij aanbieden voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Ze leveren kwalitatief hoogwaardig schilderwerk, wandafwerking en beglazing. Daarnaast wordt er vermeld dat er een nieuwe btw-regeling is voor schilderwerk aan woningen ouder dan 2 jaar. Voorheen gold deze regeling alleen voor woningen ouder dan 15 jaar. Ook garages, serres, aanbouwen en schuren op hetzelfde perceel als de woning vallen onder deze regeling. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met het bedrijf.

Wil je weten wat Schildersbedrijf Hemmer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schildersbedrijf Hemmer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schildersbedrijf Hemmer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schildersbedrijf Hemmer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Schildersbedrijf Hemmer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schildersbedrijf Hemmer

Bezoekers bekeken ook