Salon Très Jolie

Salon Très Jolie is een Kapper gelegen aan Waldeckstraat 11 in Tubbergen.

Meer informatie over Salon Très Jolie in Tubbergen

Salon Très Jolie is een bekende kapsalon in het centrum van Tubbergen. Hetty en Marieke, de gezichten achter de salon, hebben al sinds 2004 ervaring in het kappersvak. Ze bieden een breed scala aan behandelingen, waaronder knippen, kleuren en stylen. Het team van Salon Très Jolie is essentieel en onmisbaar voor de salon en ze streven ernaar om iedereen een fijne ervaring te bieden. Ze werken met het merk L'anza en hebben specialiteiten zoals het knippen van krullen en het zetten van extensions. Naast hun werk genieten Hetty en Marieke van hun gezin en alle mooie dingen in het leven. Je kunt online een afspraak maken voor een bezoek aan de kapsalon.

Wil je weten wat Salon Très Jolie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Très Jolie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Très Jolie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Très Jolie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Salon Très Jolie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Très Jolie

Bezoekers bekeken ook