Roos Haarstudio

Roos Haarstudio is een Kapper gelegen aan Hoofdstraat 47 in Albergen.

Meer informatie over Roos Haarstudio in Albergen

Mijn naam is Roos en ik ben de eigenaar van Roos Haarstudio. In mijn salon hecht ik veel waarde aan ontspanning en het genieten van behandelingen, onder het genot van een kopje koffie, thee of cappuccino. Bij Roos Haarstudio werken we met TRINITY, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en exclusiviteit voor salons. De producten van TRINITY worden ontwikkeld in een eigen laboratorium in Zwitserland en zijn betaalbaar, milieuvriendelijk en dierproefvrij. Het assortiment van TRINITY omvat alles wat je nodig hebt in de salon, van styling tot kleurassortiment. Voor onze krullenbollen hebben we de Amira Curl Define Gel. Voor meer informatie en openingstijden kun je terecht op onze social wall. Je vindt ons op de Hoofdstraat 47 in Albergen en je kunt contact met ons opnemen via info@rooshaarstudio.nl of 0546-307008.

Wil je weten wat Roos Haarstudio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Roos Haarstudio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Roos Haarstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roos Haarstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Roos Haarstudio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Roos Haarstudio

Bezoekers bekeken ook