RomaNova

RomaNova is een Italiaans restaurant gelegen aan Dorpsstraat 35 in Geesteren.

Meer informatie over RomaNova in Geesteren

Roma Nova in Geesteren is op zoek naar een horeca bijbaantje voor een paar uur in de avond. Ze serveren heerlijke Italiaanse gerechten, zoals pizza's, pasta's, steak- en schotelgerechten. Je kunt er ook terecht voor een tosti of een broodje shoarma. Als je liever thuis wilt eten, kun je telefonisch bestellen en wordt je gerecht met zorg bereid en snel klaargemaakt. Als je tussen de 15 en 20 jaar oud bent, kun je bij Roma Nova komen werken. Je kunt langskomen voor meer informatie of bellen naar het telefoonnummer 0546 - 45 41 02. Daarnaast hebben ze ook speciale aanbiedingen, zoals Pizzadag op woensdag en Schotel- en Pastadag op donderdag.

Wil je weten wat RomaNova verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RomaNova of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RomaNova? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RomaNova het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar RomaNova reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RomaNova

Bezoekers bekeken ook