Rijschool RIS

Rijschool RIS is een Autorijschool gelegen aan Veendijk 41 in Mander.

Meer informatie over Rijschool RIS in Mander

Rijschool RIS Vasse biedt een nieuwe methode van autorijles geven, genaamd RIS (Rijopleiding In Stappen). Deze methode leert leerlingen stap voor stap autorijden, met behulp van scripts, om hen beter voor te bereiden op veilig deelnemen aan het verkeer. De RIS-opleiding heeft een hoger slagingspercentage dan de reguliere WRM-methode. In 4 modules leer je onder andere autorijden, inparkeren, veilig inhalen en omgaan met gladheid op de weg. Het theorie-examen kan worden afgelegd vanaf 16 jaar en het behaalde certificaat is 1,5 jaar geldig. Met 2toDrive kun je op je 17e al je rijbewijs halen, maar je moet wel een begeleiderspas aanvragen. Rijschool RIS biedt 1 gratis proefles aan en verzorgt de rijlessen in een Audi A3 Limousine S-line. Ze kunnen ook helpen bij angst voor autorijden. De rijschool is gecertificeerd door het CBR en biedt persoonlijke aandacht, altijd dezelfde instructeur en een gecertificeerde Rijopleiding in Stappen. Met 2toDrive kun je vervroegd je rijbewijs halen en rijervaring opdoen onder begeleiding van een coach. De rijschool is gevestigd in verschillende plaatsen, waaronder Almelo, Tubbergen en Ootmarsum.

Wil je weten wat Rijschool RIS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool RIS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool RIS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool RIS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Rijschool RIS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool RIS

Bezoekers bekeken ook