Rifka Schepers Communicatie

Rifka Schepers Communicatie is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Engbersstraat 35 in Vasse.

Meer informatie over Rifka Schepers Communicatie in Vasse

Rifka Schepers is een ervaren communicatieadviseur met twintig jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening, food en productmarketing. Ze gelooft dat succesvolle communicatie meer is dan alleen advies en staat altijd in dienst van commercie, een hoger doel of een crisis. Rifka werkt graag samen met het team van de opdrachtgever op strategisch, tactisch en uitvoerend niveau. Ze is beschikbaar als interim communicatiemanager of adviseur en kan indien nodig haar eigen netwerk van bureaus en professionals inschakelen. Rifka is gepassioneerd en gedreven en helpt vakgenoten weer op het juiste spoor te zetten. Je kunt contact met haar opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op haar website.

Wil je weten wat Rifka Schepers Communicatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rifka Schepers Communicatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rifka Schepers Communicatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rifka Schepers Communicatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Rifka Schepers Communicatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rifka Schepers Communicatie

Bezoekers bekeken ook