Restaurant Watermolen Bels

Restaurant Watermolen Bels is een Restaurant gelegen aan Bergweg 9 in Mander.

Meer informatie over Restaurant Watermolen Bels in Mander

Bij Watermolen Bels in Mander geloven ze in ouderwets genieten. Of het nu gaat om eten, drinken of feesten, ze maken het je graag naar de zin. In dit mooie stukje van Twente hebben ze alle tijd en ruimte voor hun gasten. Op de menukaart staan onder andere beroemde pannenkoeken en Twentse seizoensgerechten, allemaal bereid met verse producten uit de buurt. Naast lekker eten, kun je bij Bels ook terecht voor verschillende feesten, zoals een bruiloft in de boomgaard of een bedrijfsuitje in de tuin. Het restaurant ligt in een prachtige omgeving, omringd door natuur en nostalgische plekjes. Je kunt er wandelen of fietsen en het mooiste stukje van Twente ontdekken. En natuurlijk kun je bij Bels ook genieten van een goede kop koffie met gebak. Ze bieden verschillende mogelijkheden, zoals trouwen, vergaderen en teambuilding, en denken graag met je mee. Dus kom naar Watermolen Bels en geniet van het ouderwetse plezier!

Wil je weten wat Restaurant Watermolen Bels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Watermolen Bels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Watermolen Bels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Watermolen Bels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Restaurant Watermolen Bels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Watermolen Bels

Bezoekers bekeken ook