Restaurant "De Liskoel"

Restaurant "De Liskoel" is een Restaurant gelegen aan Hooidijk 26 in Vasse.

Meer informatie over Restaurant "De Liskoel" in Vasse

Restaurant de Liskoel in Vasse, Twente, is al meer dan 50 jaar een bekend begrip. Na bijna 50 jaar in de horeca heeft het restaurant besloten om een stapje terug te doen en zich te richten op een uitgebreide afhaalkaart, zowel warm als koud, het hele jaar door. Het is niet langer mogelijk om à la carte te dineren, maar in de zomer kunt u nog steeds genieten van lunch, koffie met gebak uit eigen keuken, softijs en luxe ijscoupes op het tuinterras. Het restaurant bedankt alle gasten, vrienden, familie en medewerkers voor de afgelopen decennia en kijkt terug op veel mooie herinneringen. Ben Nijmeijer, eigenaar en chef-kok, vertelt over de historie van het familiebedrijf. In 1953 opende uitspanning de Liskoel haar deuren als café en later als à la carte restaurant. In 1978 nam Ben Nijmeijer de zaak over van zijn ouders. Het restaurant is gelegen in een kuil tussen de Braamberg, de Hooidijk en de Tutenberg. Het restaurant is het hele jaar door geopend voor afhaalgerechten en in de zomer ook voor lunch, koffie en gebak, softijs en luxe ijscoupes. Voor reserveringen en inlichtingen kunt u bellen naar 0541-680253.

Wil je weten wat Restaurant "De Liskoel" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant "De Liskoel" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant "De Liskoel"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant "De Liskoel" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Restaurant "De Liskoel" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant “De Liskoel”

Bezoekers bekeken ook