Reekers (sport)massage

Reekers (sport)massage is een Sportmasseur gelegen aan Scholekster 65 in Tubbergen.

Meer informatie over Reekers (sport)massage in Tubbergen

Deze professionele praktijk in Tubbergen is gespecialiseerd in klachtgerichte massage en herstel bevorderende sportmassage. Ze bieden ook ontspanningsmassage en voetreflexmassage aan. Of je nu een recreatieve sporter, een wedstrijdsporter bent of klachten hebt gekregen tijdens het dagelijkse leven of werk, zij staan voor je klaar. Ze richten zich op verschillende sporten zoals mountainbiken, hardlopen, wielrennen en fitness. Daarnaast behandelen ze ook schouder- en nekklachten, rug- en heupklachten. De praktijk biedt een breed scala aan massages aan, waaronder voetreflexmassage en ontspanningsmassage.

Wil je weten wat Reekers (sport)massage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Reekers (sport)massage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Reekers (sport)massage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Reekers (sport)massage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Reekers (sport)massage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Reekers (sport)massage

Bezoekers bekeken ook