Recreatiepark Noordikhoeve

Recreatiepark Noordikhoeve is een Accomodatie gelegen aan Reutummerweg 65 in Reutum.

Meer informatie over Recreatiepark Noordikhoeve in Reutum

Het recreatiepark Noordikhoeve is een kleinschalig park met 32 recreatiewoningen in het typisch Twentse landschap. De woningen bieden rust en privacy op ruime kavels. Sommige woningen zijn alleen voor eigen gebruik, terwijl andere ook verhuurd worden aan toeristen. Er is geen centrale receptie, dus voor het huren van een woning moet er contact opgenomen worden met de eigenaar. Het park heeft een vereniging van eigenaren die de belangen van het park behartigt en er is specifieke informatie voor eigenaren beschikbaar op de website. Het park ligt in Reutum, op korte afstand van het pittoreske stadje Ootmarsum en het dorp Tubbergen. Ook de grotere steden in de omgeving, zoals Oldenzaal, Hengelo, Enschede en Almelo, zijn goed bereikbaar vanaf het park.

Wil je weten wat Recreatiepark Noordikhoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Recreatiepark Noordikhoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Recreatiepark Noordikhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Recreatiepark Noordikhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Recreatiepark Noordikhoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Recreatiepark Noordikhoeve

Bezoekers bekeken ook