Really Old Shit

Really Old Shit is een Winkel voor tweedehands meubels gelegen aan Molenstraat 32 in Tubbergen.

Meer informatie over Really Old Shit in Tubbergen

Really Old Shit is een winkel die oude meubels en andere historische stukken verkoopt. Ze hebben een nieuwsbrief waar je je op kunt abonneren en er is een nieuwe winkel die op 30 september opent met 10% korting. Ze geloven dat vintage meubels niet alleen esthetisch zijn, maar ook een reis door de tijd en geschiedenis. De handgekozen, authentieke vintage stukken hebben decennia van lachen, tranen, verhalen en herinneringen meegemaakt en zijn nu klaar om een deel van jouw huis en verhaal te worden. Of je nu een liefhebber bent van tijdloos design of op zoek bent naar een stuk met karakter om een kamer compleet te maken, bij Really Old Shit ben je aan het juiste adres. Ze zijn trots op het vinden van verborgen schatten met ziel en charme. Bedankt dat je het verleden een deel van je heden maakt en ze zijn blij om je te helpen in je zoektocht naar het perfecte vintage stuk.

Wil je weten wat Really Old Shit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Really Old Shit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Really Old Shit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Really Old Shit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Really Old Shit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Really Old Shit

Bezoekers bekeken ook