R.K. Basiliek St. Pancratius

R.K. Basiliek St. Pancratius is een Gebedshuis gelegen aan Grotestraat 66 in Tubbergen.

Meer informatie over R.K. Basiliek St. Pancratius in Tubbergen

De H. Pancratius parochie omvat negen geloofsgemeenschappen, waaronder Albergen, Fleringen, Geesteren, Langeveen, Mariaparochie, Reutum, Tubbergen, Vasse en Vriezenveen. Op de website van de parochie kunt u informatie vinden over alle activiteiten. Er wordt onder andere een gebedsdag voor de Vrede georganiseerd op vrijdag 27 oktober 2023, en er is een nieuwsbrief voor de Kinder- en Jeugdkerk en Rock Solid. Daarnaast is er een Mariakapel in Albergen ingewijd, worden overledenen vermeld in vieringen en media, en is er een samen koken en eten activiteit. Er is ook een verslag beschikbaar van de Lourdesreis in september 2023 en er zijn regelmatig geloofsbijeenkomsten. Verder wordt er teruggeblikt op de Pancratiusdag en wordt er informatie gegeven over Kerk TV, vieringen, het Parochiemagazine en andere onderwerpen. Bij pastorale nood kunt u bellen met de weekwacht en de contactinformatie van de parochie is te vinden op de website.

Wil je weten wat R.K. Basiliek St. Pancratius verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van R.K. Basiliek St. Pancratius of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij R.K. Basiliek St. Pancratius? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.K. Basiliek St. Pancratius het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar R.K. Basiliek St. Pancratius reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. R.K. Basiliek St. Pancratius

Bezoekers bekeken ook