Pro-Shift

Pro-Shift is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Assinkshoekweg 7 in Albergen.

Meer informatie over Pro-Shift in Albergen

Pro-Shift is een innovatieve expert op het gebied van DSG transmissie oplossingen en multitronic technieken. Ze bieden reparatie, revisie, software optimalisatie, onderhoud en service voor DSG en CVT versnellingsbakken. Hun expertise ligt voornamelijk op het gebied van DSG en Multitronic technieken van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en VW-bedrijfswagens. Ze bieden ook diagnose en advies, mechatronic revisie, DSG revisie en deelreparaties, software optimalisatie en ze werken aan het opzetten van servicepunten verspreid over het hele land. Daarnaast houden ze zich bezig met Research & Development om fouten in DSG en multitronic systemen op te sporen en oplossingen te bedenken. Pro-Shift is ook de trotse shirtsponsor van De Tukkers Handbal Dames 1. Als u problemen heeft met uw DSG of multitronic, kunt u contact opnemen met Pro-Shift voor een oplossing.

Wil je weten wat Pro-Shift verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pro-Shift of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pro-Shift? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pro-Shift het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Pro-Shift reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pro-Shift

Bezoekers bekeken ook